Sim Only 1GB

88mobile biedt het goedkoopste smartphone abonnement van Nederland. Hierbij krijg je 2 euro beltegoed en 1GB internet. Dit is genoeg voor wie veel gebruik maakt van social media (zoals Facebook), af en toe video's op YouTube bekijkt en tot wel 33 minuten bellen (of zelfs 66 onderling) per maand. Bij 88mobile bel je ook buiten de bundel tegen het laagste tarief. Ook kun je zelf het maximale gebruik bepalen met ons belplafond.

Abonnement

  • Iedere maand 1GB internet + €2,00 beltegoed
  • Slechts €10,- per maand i.c.m. 1-jarig contract (€11,50 per maand bij maandelijks opzegbaar abonnement)
Contractduur
€10.00
Tax included
*Setup fee (once)
Quantity

 

 

Geen creditcheck
Wij accepteren iedere klant en doen geen creditcheck. De enige voorwaarde is dat u moet beschikken over een Nederlands bankrekening voor de maandelijkse automatische incasso. Deze bankrekening verifiëren wij eenmalig, bijvoorbeeld door een iDeal betaling.

Belplafond
Om verrassingen achteraf te voorkomen kunt u een belplafond instellen. Deze staat voor nieuwe klanten standaard op €25.00. Als u uw belplafond wilt wijzigen, kunt u contact opnemen met de klantenservice.

Contractduur
Het abonnement geldt voor de gekozen contractduur. Na deze termijn is het abonnement maandelijks opzegbaar. De opzegtermijn is één maand.

Betaling
De abonnementskosten worden (achteraf) automatisch geïncasseerd. Hiervoor wordt de bankrekening waarmee de betaling voor de aansluitkosten gedaan is, gebruikt. Via de klantenservice is het mogelijk om op een later moment de bankrekening te wijzigen.

88mobile
SO1GB

Specific References

UPC
888