Sim Only 1GB

88mobile在荷兰提供最便宜的智能手机订阅服务。 你会得到2欧元的通话信用和1GB的互联网。 这对于使用社交媒体(如Facebook)的用户来说已经足够,偶尔会在YouTube上观看视频,并且每个月最多可以拨打33分钟(甚至66分钟)。 在88移动中,您还可以以最低的价格在套餐外致电。 您也可以使用我们的通话限额来确定最大程度的使用额。

订阅

  • 1 GB的互联网+每月€2.00通话信用额度
  • 只有10欧元 - 每月i.c.m. 1年合同(每月订购11.50欧元)
合同时长
€ 10.00
含税
*一次性连接费用
数量

 

 

Geen creditcheck
Wij accepteren iedere klant en doen geen creditcheck. De enige voorwaarde is dat u moet beschikken over een Nederlands bankrekening voor de maandelijkse automatische incasso. Deze bankrekening verifiëren wij eenmalig, bijvoorbeeld door een iDeal betaling.

Belplafond
Om verrassingen achteraf te voorkomen kunt u een belplafond instellen. Deze staat voor nieuwe klanten standaard op €25.00. Als u uw belplafond wilt wijzigen, kunt u contact opnemen met de klantenservice.

Contractduur
Het abonnement geldt voor de gekozen contractduur. Na deze termijn is het abonnement maandelijks opzegbaar. De opzegtermijn is één maand.

Betaling
De abonnementskosten worden (achteraf) automatisch geïncasseerd. Hiervoor wordt de bankrekening waarmee de betaling voor de aansluitkosten gedaan is, gebruikt. Via de klantenservice is het mogelijk om op een later moment de bankrekening te wijzigen.

88mobile
SO1GB

Specific References

upc
888