Bestellingen worden door ons verzonden via PostNL. Je hoeft niet thuis te zijn: onze zendingen passen door de brievenbus.

Verzendkosten

  • Brievenbuspost (zoals Prepaid of Sim Only) wordt gratis verzonden

Levertijd

Wij doen er alles aan om bestellingen zo snel mogelijk af te handelen. Bestellingen worden doorgaans binnen twee werkdagen verwerkt en verzonden. Bestellingen die worden verzonden met PostNL worden meestal de volgende werkdag bezorgd.


Retouren

Wanneer je een product wilt retourneren, verzoeken wij je om eerst contact met ons op te nemen. Als je je bestelling nog hebt niet ontvangen, kun je deze annuleren of wijzigen door te bellen naar 088 - 888 88 55. Zodra je je bestelling ontvangen hebt, kunt u de aankoop tot 14 dagen na aflevering ontbinden, mits de aankoop voldoet aan de voorwaarden van het herroepingsrecht. Indien je wilt annuleren, kun je contact met ons opnemen. Wij zullen je dan ook de benodigde informatie verstrekken om de annulering te voltooien. Je dient het ontvangen product, indien mogelijk in originele verpakking en inclusief alle toebehoren en het herroepingsformulier te retourneren.

Retouradres
88mobile
Postbus 18635
2502EP 's-Gravenhage
*De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening.

Wij vergoeden alle betalingen van u, inclusief eventuele leveringskosten door ons in rekening gebracht voor het geretourneerde product, binnen 14 dagen volgend op de dag waarop u ons de herroeping meldt. Tenzij wij aanbieden het product zelf af te halen, mogen wij wachten met terugbetalen tot wij het product hebben ontvangen of tot u aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Wij gebruiken voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat u heeft gebruikt, tenzij u instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor u.

Verdere informatie m.b.t. annulering en het herroepingsrecht vindt u in onze algemene voorwaarden.