Met 88mobile kun je ook gebruik maken van internet. Dit kan via een mobiele telefoon, tablet of met een zogenaamde Internet Stick op een laptop of pc. Een Internet Stick is een USB-stick waarin je een simkaart kunt stoppen. Hiermee kun je zonder vaste telefoonlijn toch het internet op, met een pc of laptop. Ook buitenshuis en onderweg.

Onze mobiele internetdienst heeft een snelheid tot wel 28.8 Mbps en is vrijwel overal in Nederland beschikbaar. Wij ronden gebruik niet af naar boven per MB, maar rekenen het dataverkeer af per 10Kb (of een hoeveelheid daarvan).

Voordelige internetbundels

Als je regelmatig of vaak gebruik maakt van mobiel internet, ben je wellicht voordeliger uit met een databundel. Met deze bundel koop je in één keer data in, waardoor dit nog voordeliger is.

BundelPrepaidSim Only
50MB Internet €2,50 per maand €2,- per maand
500MB Internet €7,50 per maand €7,- per maand
1000MB Internet €9,50 per maand €9,50 per maand
2000MB Internet €17,50 per maand €17,50 per maand
De internetbundels zijn alleen geldig binnen Nederland. Als de bundel op is, kun je blijven internetten met dezelfde hoge snelheid (tot 28.8Mbps), de kosten (regulier tarief) worden dan afgeschreven van het beltegoed. Bovenstaande prijzen zijn reguliere prijzen. Eventuele kortingsacties zijn hierin niet verwerkt.

Instellingen

Om gebruik te kunnen maken van mobiel internet van 88mobile dien je eenmalig jouw toestel handmatig in te stellen.

Klik hier voor informatie en hulp bij het instellen van mobiel internet