88mobile is een mobiele provider, welke zich met haar diensten richt op de internationale bellers in Nederland, door de volledige ondersteuning van Mandarijn en Kantonees zijn we met name ook interessant voor de Chinese gemeenschap.

Ook onze naam heeft een Chinese oorsprong, zo staat 88 of achtentachtig binnen de Chinese cultuur symbool voor ‘geluk en blijdschap’ en ‘fortuin of welvaart’ . Het cijfer Acht (8) wordt gezien als een groot geluksgetal, achtentachtig als het grootste geluksgetal.

Wij bieden onze klanten een meertalige dienstverlening aan (inclusief Mandarijn en Kantonees) op onze helpdesk en op de website. Bovendien heeft 88mobile een zeer slim en aantrekkelijk tariefplan en leveren wij hoge kwaliteit internationale verbindingen.

In Nederland maakt 88mobile gebruik van het hoogwaardige telecomnetwerk van T-Mobile. Voor onze internationale gesprekken maken we gebruik van het geavanceerde netwerk van Artilium, een wereldwijde telecomaanbieder.

Met de combinatie van zeer scherpe tarieven, hoge kwaliteit en uitgebreide dienstverlening zijn wij de beste deal voor de internationale bellers.